headerfoto

Bedrijfswagenbeveiliging

In tegenstelling tot personenwagens waar de diefstal licht afneemt, zien we de laatste jaren een toename in diefstal bij bedrijfswagens. Vaak liggen er in deze bedrijfsauto’s voor kapitalen aan gereedschappen wat het interessant maakt voor dieven. Wij bieden diverse mogelijkheden tot het beveiligen van uw kostbare bedrijfsauto. Het verlies van uw bedrijfsauto kan verstrekkende gevolgen hebben, waardoor uw bedrijfsvoering stil kan komen te liggen. Enkele mogelijkheden die wij bieden zijn:

Alarmsystemen inclusief SCM certificaat

Wij hebben diverse mogelijkheden op het gebied van alarminbouw afgestemd op uw specifieke wensen. Hierbij krijgt u altijd een SCM certificaat.

Gatelock

Installeer een Gatelock beveiligingsslot op uw laaddeuren. Met dit slot laat u dieven schrikken en lopen ze uw bestelwagen sneller voorbij. Mochten ze toch een poging tot inbraak doen, dan maken ze geen kans. Dit oersterke slot is namelijk niet open te krijgen.

Bearlock

Een bearlock is een volledig mechanisch versnellingsbakslot. Dit is een eenvoudig maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Wanneer geïnstalleerd vormt het slot zich tot een geheel met chassis van de auto. De bediening is eenvoudig en snel dmv een sleutel. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken zonder het chassis van de auto ernstig te beschadigen, waardoor diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk word. Op de Bearlock krijgt u 10 jaar garantie!