headerfoto

Aluca bedrijfswagen inbouwsystemen - 8 jaar garantie

BIC is officieel partner van Aluca. Aluca is een kwaliteitsmerk uit duitsland met het TÜV-keurmerk voor optimale veiligheid. Het maakt al haar bedrijfswageninrichting uit 100% aluminium, en geeft hier 8 jaar garantie op! Vanwege deze garantie termijn gaat de inrichting vaak veel langer mee dan de leasetermijn van uw bedrijfsauto. Hierdoor kunt u de inrichting gemakkelijk weer overbouwen naar een volgende bedrijfsauto. Aluminium is net zo sterk als staal, maar heeft als grote voordeel dat het lichtgewicht is!

Aluca bedrijfswagen inbouwsystemen

Klik hier voor de catalogus en bekijk de vele mogelijkheden en voordelen van Aluca bedrijfswageninrichting of neem direct contact op met één van onze adviseurs. Wij maken graag een ontwerp op maat voor uw bedrijfswagen(park).

Aluca Aluca Aluca Aluca Aluca
Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten

Lichtgewicht door 100% aluminium

U merkt het vast zelf wel eens wanneer uw bedrijfswagen erg zwaar beladen is. De auto rijdt niet erg soepel, de wegligging is minder, het voertuig komt maar langzaam op gang en vooral: de brandstofmeter loopt snel terug! Gewicht is dus van groot belang voor uw voertuig. Aluca is gemaakt van 100% aluminium. Aluminium is ruim 50% lichter dan staal, maar tegelijkertijd zeer sterk en duurzaam!