Bedrijfswagen beveiliging

In tegenstelling tot personenwagens, waarbij diefstal of inbraak licht afneemt, zien we de laatste jaren een toename in diefstal van of inbraak bij bedrijfswagens.
Vaak ligt er in deze bedrijfswagens voor een kapitaal aan gereedschap, wat het interessant maakt voor dieven.
Het verlies van je bedrijfswagen kan verstrekkende gevolgen hebben, waardoor je bedrijfsvoering stil kan komen te liggen.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsbus? Neem vrijblijvend contact met ons!

Raam-
roosters


De gereedschappen en goederen die je vervoert zijn zeer gewild bij inbrekers. Op zoek naar raamroosters voor je bedrijfswagen, om je dure vracht optimaal te beschermen? Onze stalen anti-inbraak raamroosters voorkomen diefstal uit je bedrijfswagen. Daarnaast bieden de roosters ook bescherming bij schuivende ladingen en vrachten.

Bearlock
versnellingsbaKsloten


Een Bearlock is een volledig mechanisch versnellingsbakslot. Dit is een eenvoudig, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. Eenmaal geïnstalleerd, vormt het slot zich tot een geheel met chassis van de auto. De bediening is eenvoudig en snel d.m.v. een sleutel. Het slot is niet te kraken zonder het chassis van de auto ernstig te beschadigen. Dat maakt diefstal vrijwel onmogelijk. Op de Bearlock krijgt u 10 jaar garantie!

  

Gatelock
beveiligingssloten


Installeer een Gatelock beveiligingsslot op uw laaddeuren. Met dit slot maakt u het dieven een stuk lastiger. Met dit slot schrikt u dieven af en lopen ze uw bedrijfswagen sneller voorbij. Mochten ze toch een poging tot inbraak doen, dan maken ze geen schijn van kans. Het oersterke slot is namelijk niet open te krijgen. 

Maatwerkoplossing? Wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op voor gepast advies

Advies aanvragen