Verlichting en signalering

Werk je op, aan of langs de weg en staat veiligheid hierbij voorop? Zichtbaarheid is van groot belang, jaarlijks gebeuren er veel ongelukken in het werkverkeer. Sluit daarom geen compromissen op het gebied van zichtbaarheid in het verkeer en kies voor Whelen signalering. Whelen is een premium merk uit Amerika op het gebied van verlichting en signalering. Een van de onderdelen waar Whelen zich in onderscheidt ten opzichte van andere merken is het behoud van de licht-intensiteit. Zelfs na 10 jaar intensief gebruik mag de licht-intensiteit maximaal 5 tot 10 % zijn afgenomen. Ook de lenskappen zullen dankzij de unieke hardcoating niet verkleuren en worden niet bros. Hierdoor zijn de helderheid en kleur minimaal 10 jaar gegarandeerd!

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Whelen Verlichting

Alle producten van Whelen voldoen aan de ECE R65 amber regelgeving. Dit betekent o.a. dat het licht zodanig gemonteerd moet zijn dat het signaal kan worden waargenomen in een straal van 20 meter vanaf het voertuig, gemeten op 1,5 meter boven het wegdek. Verder zijn er eisen gesteld aan de licht-intensiteit, de kleur van het licht en een kwaliteitsnorm.

Meer informatie

bic-1.jpg

Voorbeelden van verlichting en signalering

de voordelen van whelen

Ons Bedrijfsinbouwcentrum werkt nauw samen met verlichting en signalering van het merk Whelen. Bij Whelen weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens het werken op, of aan de weg zo goed mogelijk op te vallen. Hoe zichtbaarder je voertuig, hoe veiliger. Dit kan van levensbelang zijn! De producten van Whelen garanderen:

jarenlange lichtintensiteit
- een lange levensduur door goede warmtehuishouding
- en ten slotte geen verkleuring dankzij de uniek hardcoating

Maatwerkoplossing? Wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op voor gepast advies

Advies aanvragen

primaire en secundaire signalering

Je wilt dat je auto in één oogopslag en op afstand herkenbaar is als professioneel, speciaal voertuig. Onder álle weersomstandigheden. Naast primaire verlichting – daksets en zwaailampen – kun je jouw voertuig uitrusten met ondersteunende flitslampen.

interieurverlichting

Ook in de cabine of het laadruim is natuurlijk goed zicht nodig. Onze interieurverlichting geeft een bijzonder hoge lichtopbrengst per led. Daardoor hebben we per armatuur minder led’s nodig, waardoor we het totaal compact kunnen houden. In een professioneel voertuig, waar elke vierkante centimeter telt, is datwel zo essentieel. 

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BUS?

Laat via onderstaande link je gegevens achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

 

Neem contact op