Over bedrijfswagen inbouwcentrum (bic)

BIC is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkoplossing voor de bedrijfswageninrichting van elk merk bedrijfswagen.
Wij denken met de klant mee bij het inrichten van de bedrijfswagen, zodat de klant die zo efficiënt mogelijk kan inzetten.
In de goed uitgeruste werkplaats van ons inbouwcentrum voorzien wij dagelijks verschillende bedrijfswagens van diverse aanpassingen. 
Denk aan een mobiele werkplaats, een mobiel magazijn of cabine-afwerkingen. Tegenwoordig helpen wij ook steeds meer klanten met een eigen unieke look te geven aan zijn bedrijfswagen door deze te verlagen, te spuiten, leer in te bouwen, sidebars toe te voegen, etc. Voor alles en iedereen hebben wij een veilige efficiënte oplossing op maat. 

Meer zien van BIC? Bekijk de video!

over-bic.jpg

Waarom bedrijfswagen inbouw?


Je hoeft maar even flink te remmen en je gereedschap wordt door je auto heen geslingerd. Dit komt door de G-krachten die vrijkomen: een hamer kan hierdoor wel meer dan 20 kilo wegen! Voor jouw eigen veiligheid en die van je medepassagiers is het daarom raadzaam om je bedrijfswageninrichting zo goed mogelijk te verzorgen. Een bijkomend voordeel is dat je gereedschap minder snel slijt als het niet rondslingert. Daarnaast dient je bedrijfswagen goed beveiligd te zijn tegen inbraak. BIC zorgt ervoor dat je waardevolle materialen goed afgesloten en opgeborgen liggen. Bovendien is er een mogelijkheid tot het ophangen van beveiligingscamera's.

 

Bekijk onze projecten

over-bic2.png

altijd een inbouwoplossing op maat


BIC is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkoplossingen voor jouw bedrijfswageninrichting. Wij denken met je mee bij het inrichten van je bedrijfswagen, zodat je die zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. In de goed uitgeruste werkplaats van ons inbouwcentrum voorzien wij dagelijks verschillende bedrijfswagens van diverse aanpassingen. Denk aan een mobiele werkplaats, een mobiel magazijn of cabine-afwerkingen. Voor alles en iedereen hebben wij een veilige efficiënte oplossing op maat. "OMOS" is dan ook onze kreet: Op Maat Op Straat.

 

 

Bekijk onze projecten

De voordelen van BIC op een rij:

Automerk onafhankelijk:
Maatwerk inbouwoplossingen voor alle merken bedrijfswagens. Wij creëren een georganiseerde en praktische werkruimte.

Maatwerk:
Wij voeren specifieke op maat gemaakte bedrijfswageninbouw uit en adviseren je met deskundig advies over de beste oplossingen.

 

Kwaliteit:
Wij zijn onder andere gecertificeerd Aluca dealer: onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inbouwen van kwaliteitsinrichtingen.

 

Snelheid:
Bij ons heb je korte wachttijden. Wij leveren snel én bouwen de gewenste inbouw snel in zodat je weer snel de weg op kunt! Tijd kost immers geld.