Imperialen - sidebars - Rearbars - Opstaptreden

Op zoek naar een oplossing voor die dure schade aan de dorpel of bumper van jouw bedrijfswagen?
Een side / rear en of pushbar voorkomt in veel gevallen dure schades aan jouw onmisbare bedrijfsauto. Reparatiekosten aan de carrosserie liggen vaak vele malen hoger dan de investering in deze vorm van bescherming, waardoor de investering zich gemakkelijk terug laat verdienen. Daarnaast geven ze de auto een stoere uitstraling.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsbus? Neem vrijblijvend contact met ons!

imperial-ladder-product

Imperialen


Een imperiaal is een bagagerek dat op het dak van de bedrijfswagen gemonteerd wordt. Vaak worden deze gebruikt om lange materialen, zoals ladders en/of buizen, op te vervoeren. Het bagagerek kan uitgevoerd worden met een ladderrol, zodat het opbergen van een ladder een stuk makkelijker wordt.

BIC verkoopt uitsluitend A-merk imperialen, uitgerust met een spoiler of geluidswikke. Zo ervaart u tijdens het rijden geen geluidshinder. Tevens kunt u ervoor kiezen om een laddertje achter op de auto te monteren, zodat de imperiaal nog makkelijker te bereiken is voor gebruik.

pushbar-product.jpg

sidebar


 Op zoek naar een oplossing voor die dure schade aan de zijkant van je bedrijfswagen? Een sidebar voorkomt in veel gevallen dure schades aan je onmisbare bedrijfswagen. Reparatiekosten aan de carrosserie liggen vaak vele malen hoger dan de investering in deze vorm van bescherming, waardoor de investering zich gemakkelijk laat terugverdienen. Daarnaast geven ze de auto een stoere uitstraling.

opstap-product.jpg

Opstaptreden


Onmisbaar voor bedrijfswagens! Een instaptrede waarmee u de instaphoogte van de laadruimte halveert. We hebben verschillende maten en varianten in het assortiment, zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden. Met een instaptrede wordt het tillen van zware goederen een stuk lichter. En met een antislip-profiel heeft u altijd voldoende grip bij het in- en uitstappen. Ook mogelijk in combinatie met een trekhaak. 

Maatwerkoplossing? Wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op voor gepast advies

Advies aanvragen