Bedrijfswageninrichting met BIC

Bij BIC zijn er verschillende mogelijkheden voor de ideale bedrijfswageninrichting.

Zo bieden wij jou de keuze uit een Aluca inrichting, een houten inrichting of een Vancare inrichting.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsbus? Neem vrijblijvend contact met ons op!

product-inrichting-aluca-.jpg

Aluca bedrijfswageninrichting


BIC is officieel partner van Aluca. Aluca is een kwaliteitsmerk uit Duitsland met het TÜV-keurmerk voor optimale veiligheid. Het maakt de bedrijfswageninrichting uit 100% aluminium en geeft hier 8 jaar garantie op. De inrichting gaat vaak langer mee dan de leasetermijn van jouw auto. Hierdoor kan je de inrichting gemakkelijk weer overbouwen. 

Meer informatie

bedrijfswageninrichting-hout.jpg

Bedrijfswageninrichting hout


Op zoek naar een op maat gemaakte een houten inrichting voor uw bedrijfsbus, met bijvoorbeeld schappen of een rek? Maar ook een dubbele laadvloer kunnen wij voor jou op maat maken. Hoogwaardige materialen zorgen voor de basis. Wij denken met je mee bij het inrichten van je bedrijfswagen, zodat je jouw bus zo efficiënt mogelijk kunt inzetten.

 

beks.jpg

beks bedrijfswageninrichting


Het overzicht kwijt in je bedrijfswagen? Dankzij de efficiënte, kosten- en tijdsbesparende bedrijfswageninrichting van Beks is dit verleden tijd. Richt eenvoudig in drie stappen zelf jouw bedrijfswagen in via de online tool. Met het unieke lichtgewicht opbergsysteem heb je een optimaal overzicht van al jouw materialen en gereedschappen.

Meer informatie

Maatwerkoplossing? Wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op voor gepast advies

Advies aanvragen

 

Inspiratie voor JOUW BEDRIJFSWAGENINRICHTING...

zeer complete volkswagen transporters

De complete bedrijfsinrichting van vier Volkswagen Transporters

Wij maakten onlangs vier Volkswagen Transporters zéér compleet. Hiervoor bedachten we - in samenspraak met de klant - twee maatwerk inrichtingen, compleet afgestemd op het werk van de monteurs. De wagens beschikken over een Aluca bedrijfswageninrichting, Whelen led-spots, Maatwerk kopschot, Victron omvormer, Vloer- en laadruimte betimmering en Gatelock beveiligingssloten. 
  

Meer projecten bekijken

ultieme laadruimtes

De complete bedrijfsinrichting van een Peugeot Expert

Wij hebben de complete laadruimte van deze Peugeot Expert, inclusief de hemel, voorzien van betimmering. Op de vloer ligt traanplaat en de achterramen zijn getint. En ook brachten we een traanplaat bumperbeschermer aan.

Voor de inrichting van deze compacte bedrijfsbus kozen wij ook ditmaal weer voor Aluca: een lichtgewicht inrichting voorzien van inklapbare werkbank met bankschroef. En daarnaast brachten we extra ledverlichting aan. 

Meer projecten bekijken

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BUS?

Laat via onderstaande link je gegevens achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

 

Neem contact op