Laadruimte bescherming

BIC zorgt voor een complete laadruimte bescherming van jouw bedrijfswagen. Wij hebben een ruim assortiment aan voor elk merk bedrijfsauto:

  • houten en betonplex vloeren (met antislip toplaag)
  • betimmerde tussen- en zijwanden
  • betimmerde deurpanelen
  • wielkastbetimmering en wielkastbescherming
  • verzonken sjorogen
  • maar ook van 100% recyclebaar kunststof
  • zijwanden ‘lat om lat’, vlakke wandafwerking, of een combinatie
  • optie: rails voor spanstangen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op

laadruimbescherming.jpg

afb-tussenwand.jpg

tussenwanden


Ook een tussenwand met raam of zonder raam is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een tussenwand die 15cm naar achteren geplaatst wordt. Hiermee creëer je voor de bestuurder aangenaam extra been ruimte in jouw bedrijfswagen.

In een bedrijfswagen is een tussenschot/tussenwand tussen de cabine en laadruimte bijna ondenkbaar. Dit omdat de binnenwand voorkomt dat de lading die achterin ligt, tijdens het rijden hinderlijk naar de bestuurder of bijrijder kan verschuiven. Tevens reduceren deze tussenwanden het geluid en doordat het zitgedeelte is afgesloten, zal de airco en verwarming ook een betere werking hebben.

afb-laadruimbescherming.jpg

laadruimte betimmering


Met onze betimmeringen, zoals betimmerde wand- en deurpanelen, bescherm je de laadruimte van jouw bedrijfswagen. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te houden. Daarnaast is onze betimmering ideaal om lading aan de wand van jouw bedrijfswagen te bevestigen. Hiermee voorkom je dat de lading gaat schuiven. En ook ziet het er strak en professioneel uit.

Je kunt hierbij kiezen voor de lat-om-lat methode of voor volledige wandbekleding van hout of kunststof. Onze volledige wandbekleding wordt op maat gemaakt. Deze past dus altijd perfect in de laadruimte van jouw bedrijfswagen. Heb je persoonlijke wensen? Laat het ons weten, we zijn flexibel en doen uiteraard ook maatwerk voor elk merk en model bedrijfswagen. 

duurzame-bedrijfswageninrichting.jpg

duurzame bedrijfswageninrichting


De actieradius van je volledig elektrische bedrijfswagen optimaal benutten? Wij voorzien je bus graag van een duurzame en ultralichte bedrijfswageninrichting! We maken gebruik van moderne technieken en lichtgewicht materialen. Denk hierbij aan kunststof wanden en vloeren.

Duurzaamheid is voor veel ondernemers een steeds belangrijker onderwerp. Maar wij snappen dat efficiënt werken ook belangrijk is en je niet wilt dat duurzaamheid ten koste gaat van efficiëntie. Daarom denken wij graag in oplossingen die passen bij je wensen!

Laadruimte bescherming specials

Wij maken vaak bedrijfswagenspecials. Dat komt doordat we bij BIC in Den Bosch niet alleen modulair bouwen maar ook volledige maatwerkoplossingen realiseren. Voorbeelden hiervan:

Spanstangen
Spanstangen of ladingstangen zijn nuttig bij alles wat u in jouw bedrijfswagen rechtop wilt verplaatsen en waarvan je niet wilt dat het omvalt of verschuift. Je kunt hierbij denken aan houten platen, glas, kasten of iets dergelijks, maar ook aan dozen of het vervoer van kooien. Om te zorgen dat deze lading niet door de wagen rolt of schuift en het te fixeren plaatst men er graag stangen naast. Deze kunnen ook worden ingefreesd in de vloer. 

Instaplijsten
Als je geregeld spullen moet laden en lossen, of als je vaak in jouw laadruimte moet zijn voor materialen en gereedschappen, krijgt de bumper het af en toe zwaar te voorduren. De door BIC aangeboden bumperbescherming of dorpelbescherming zijn van hoogwaardig materiaal. Hierdoor wordt de bumper beschermt tegen krassen en andere ongemakken. Dit bevordert niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar je zorgt hiermee ook dat de waarde van jouw auto of bedrijfswagen zo hoog mogelijk blijf.

Laadruimte bescherming specials

Maatwerkoplossing? Wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op voor gepast advies

Advies aanvragen

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BUS?

Laat via onderstaande link je gegevens achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

 

Neem contact op