Ombouw dubbele cabines

Het ombouwen van een gesloten bestelwagen naar een dubbele cabine is één van de specialiteiten van BIC.
Of het nu een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen is, wij hebben voor jou de juiste oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsbus? Neem vrijblijvend contact met ons!

dubbele-cabine-2.png

Snoeks-dealer

Voor het inbouwen van dubbele cabines zijn wij officieel ombouwpartner van Volkswagen Bedrijfswagens en daardoor speciaal gecertificeerd. Daarnaast zijn we ook Snoeks-dealer en de productlijn van Snoeks staat voor service, kwaliteit en voor uw veiligheid. De dubbele cabine’s van Snoeks die wij inbouwen voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen en zijn beschikbaar voor bijna alle soorten bedrijfswagens.

 

Fiscaal voordeel

Naast de extra zitplaatsen die een dubbele cabine oplevert is de dubbele cabine veelal ook een fiscaal aantrekkelijke optie voor het efficiënt vervoeren van personen en lading. U hoeft namelijk geen BPM-heffing te betalen bij aanschaf van de auto en betaald een lager tarief wegenbelasting.

 

dubbele-cabine.jpg

dubbele-cabine2.jpg

Geschikt voor ieder merk en type bedrijfswagen

De Snoeks dubbele cabine is leverbaar voor vrijwel ieder merk en type bedrijfswagen in meerdere varianten van basis tot luxe. Deze varianten kenmerken zich door middel van bijvoorbeeld extra opbergmogelijkheden, losse zetels met armleggers, tapijt, hemelbekleding en luxe zijwanden. Door continu te innoveren en te werken aan de veiligheid van de dubbele cabines zijn alle dubbele cabines beschikbaar met in ABS uitgevoerde separatiewanden, banken voorzien van driepunts veiligheidgordels en verstelbare hoofdsteunen.

 

Veilige cabines

Alle dubbele cabines die wij inbouwen zijn getest en goedgekeurd volgens huidige Europese richtlijnen. Kortom; veiligheid, maat oplossingen, optimaal zitcomfort en de toepassing van duurzame materialen zijn kenmerken van de dubbele cabines die BIC inbouwt. Wij geven u graag persoonlijk advies op maat. Wij vinden het namelijk van groot belang u de beste oplossing te bieden voor uw vervoerswensen.

 

dubbele-cabine-5.png

Maatwerkoplossing? Wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op voor gepast advies

Advies aanvragen