headerfoto

Bedrijfswagen inbouw projecten

Ongeacht het merk of het formaat van uw bedrijfsbus, nieuw of gebruikt: wij hebben altijd een passende bedrijfswagen inrichting! Op deze pagina staan diverse interessante projecten die we de laatste tijd hebben uitgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen? Neem dan nu contact met ons op via info@bicinbouw.nl of 073-648 25 00.


Lunenberg service is al jaren lang klant bij Bedrijfswagen Inbouw Service in Den Bosch

30-03-2020

Met de herkenbare rode Mercedes Vito bussen trekt Lunenburg er al jaren op uit om de unieke Lunenburg service te verlenen. Lunenburg is een familiebedrijf dat al 40 jaar bekend staat als dé elektrospecialist in de wijde omgeving! Met de herkenbare rode Mercedes Vito bussen verlenen zij de unieke Lunenburg service

Deze bedrijfswagens zijn uitgerust met een speciaal op maat ontworpen inrichting van Aluca welke wij inmiddels al enkele jaren mogen verzorgen. Het gaat hier om een licht grijze betimmering van Aluca met 8 jaar garantie voor een frisse uitstraling de komende jaren. De Mercedes Vito bussen staan klaar voor de service monteurs van Lunenberg Service. Wij danken Patrick Lunenberg weer voor deze opdracht. Veel veilige kilometers gewenst.

Diverse sidebars, rearbars en pushbars

23-02-2019

BIC werkt uitsluitend met sidebars, rearbars en pushbars van de hoogste kwaliteit (RVS) en de meest vooraanstaande merken op dit gebied. Ook voor een maatwerk opdracht bent u bij ons op het juiste adres. Alle materialen kunnen geleverd worden in geborsteld (mat) of hoogglans RVS.

Aluca Aluca Aluca Aluca Aluca
Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten