headerfoto

BIC collega's gezocht

Vacature commerciële binnendienst medewerker

Heb jij passie voor auto's en in het bijzonder bedrijfswagens én ben jij commercieel ingesteld? Dan zoeken we jou. 

Het is jouw taak om de klant te helpen bij het veilig en efficiënt inrichten van zijn bedrijfswagen. Interesse? Stuur ons vandaag nog je cv via deze link.

Over BIC

BIC is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerkoplossing voor de bedrijfswageninrichting van elk merk bedrijfswagen. Wij denken met de klant mee bij het inrichten van de bedrijfswagen, zodat de klant die zo efficiënt mogelijk kan inzetten. In de goed uitgeruste werkplaats van ons inbouwcentrum voorzien wij dagelijks verschillende bedrijfswagens van diverse aanpassingen. Bekijk hier het filmpje maar eens.

Denk aan een mobiele werkplaats, een mobiel magazijn of cabine-afwerkingen. Tegenwoordig helpen wij ook steeds meer klanten met een eigen unieke look te geven aan zijn bedrijfswagen door deze te verlagen, te spuiten, leer in te bouwen, sidebars toe te voegen, etc. Voor alles en iedereen hebben wij een veilige efficiënte oplossing op maat.

Mijn naam is Mark Smallegange en ik ben de manager bij BIC. Samen met mijn team van 10 inbouwspecialisten zijn wij dagelijks bezig om bestelwagens van merken als Volkswagen, Mercedes, Peugeot, en Opel te voorzien van inbouw, verlichting, stroom, trekhaak, spoilers, verlagingen, etc. 

 

Mark Smallegange

Manager BIC

Tel. 073 - 648 25 00

Wilt u weten wat BIC voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!