bic-van.png

Bedrijfswagen inbouwprojecten

Ongeacht het merk of het formaat van je bedrijfsbus, nieuw of gebruikt: wij hebben altijd een passende bedrijfswagen inrichting! Op deze pagina staan diverse interessante projecten die we de laatste tijd hebben uitgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfswagen? Neem contact op met onze specialisten.

vraag vrijblijvend een offerte aan  

Klik op onderstaande projecten voor meer informatie.

 

De complete bedrijfsinrichting van vier Volkswagen Transporters

Wij maakten onlangs vier Volkswagen Transporters zéér compleet. Hiervoor bedachten we - in samenspraak met de klant - twee maatwerk inrichtingen, compleet afgestemd op het werk van de monteurs, met:

  • Aluca bedrijfswageninrichting: lichtgewicht met 8 jaar garantie

  • Whelen led-spots: voor optimale verlichting in de laadruimte

  • Een maatwerk kopschot: voor meer zitcomfort in de cabine

  • Een Victron omvormer: zodat het accu-gereedschap te allen tijde bijgeladen kan worden

  • Vloer- en laadruimte betimmering

  • Gatelock beveiligingssloten op de achterdeuren en de schuifdeur

De Aluca inrichting in de Transporters beschikt over veel lades en is voorzien van uitneembare koffers. De ruimte in de bussen is efficiënt benut door o.a. een ladenblok gedraaid bij de schuifdeur te plaatsen.

bekijk DE COMPLETE BEDRIJFSINRICHTING VAN EEN PEUGEOT EXPERT

Lees minder

De complete bedrijfsinrichting van een Peugeot Expert

Wij hebben de complete laadruimte van deze Peugeot Expert, inclusief de hemel, voorzien van betimmering. Op de vloer ligt traanplaat en de achterramen zijn getint. En ook brachten we een traanplaat bumperbeschermer aan.

Voor de inrichting van deze compacte bedrijfsbus kozen wij ook ditmaal weer voor Aluca: een lichtgewicht inrichting voorzien van inklapbare werkbank met bankschroef. En daarnaast brachten we extra ledverlichting aan. 

bekijk het HANDREINIGINGSSYSTEEM VAN SHOULDERSINK

Lees Minder

Handreinigingssysteem van ShoulderSink 

Heeft hygiëne bij jou(w) (bedrijf) ook een hoge prio in deze bijzondere tijden? Laat je bus dan voorzien van ShoulderSink: het meest complete handreinigingssysteem voor onderweg! Altijd en overal je handen kunnen wassen. Want zeep, water en papier heb je met ShoulderSink direct bij de hand. ShoulderSink is verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor elk type bedrijfswagen. De module is navulbaar: de zeep, handreiniger en papier zijn allemaal als losse verpakkingen te koop.

Neem contact met ons op en wij monteren ShoulderSink ook in jouw bedrijfswagen!

 

Bekijk meer over VEILIG EN EFFICIËNT TE WERK BIJ IMBEMA TRANSPORT & LOGISTICS

Lees minder

Veilig en efficiënt te werk bij Imbema Transport & Logistics

Deze Ford Ranger kan vanaf nu efficiënt ingezet worden met de maatwerk inrichting van BEKS. Door de plaatsing van dit unieke ladesysteem creëer je direct meer ruimte en overzicht. In plaats van in de laadbak te klimmen trek je nu de lading naar je toe. Wel zo makkelijk natuurlijk. Met een laadvermogen van 100kg per lade is deze inrichting meer dan klaar voor elke klus. Tevens hebben we op deze auto een dakset gemonteerd in combinatie met 2 flitsers in de grille. Zo is de auto altijd goed zichtbaar voor een zo veilig mogelijke situatie bij de wegwerkzaamheden.

Bekijk hoe we BOA'S IN GEMEENTE HELMOND VOORZIEN VAN UITRUSTING

Lees minder

BOA's in gemeente Helmond voorzien van uitrusting

De e-Golfs voor de boa’s van de gemeente Helmond hebben wij naast de landelijke (officiële) striping ook voorzien van enkel en alleen kwalitatief hoogwaardige producten waardoor de boa’s goed uitgerust op pad gaan. De auto's beschikken ook over een Whelen dakset, aangevuld met flitsers in de achterklep. Hierdoor zijn de boa’s altijd 360 graden zichtbaar en kunnen ze op een veilige manier te werk gaan bij calamiteiten. In de kofferbak is een lichtgewicht Aluca maatwerk inrichting geplaatst, welke ruimte biedt voor de onderdelen welke van cruciaal belang kunnen zijn.

bekijk hoe SLUIJTER EN VAN GEMERT SCHILDERWERKEN KIEZEN OOK VOOR BIC IN DEN BOSCH

Lees minder

Sluijter en van Gemert Schilderwerken kiezen ook voor BIC in Den Bosch

's-Hertogenbosch heeft er weer een 'VAN' van BIC bij. Wij voorzagen de nieuwe Opel Vivaro bedrijfsbus van Sluijter en van Gemert Schilderwerken van een nieuwe inrichting. Na een eerste gesprek met onze accountmanager Wesley Tittse kozen de schilders al snel voor een lichtgewicht inrichting van Aluca. Het aluminium maakt de bedrijfswageninrichting tot wel 30% lichter t.o.v. concurrerende merken en het heeft een strakke & professionele uitstraling. Bovendien geven wij maar liefst 8 jaar garantie op Aluca inrichting.

bekijk meer over LUNENBERG SERVICE, AL JAREN LANG KLANT BIJ BEDRIJFSWAGEN INBOUW SERVICE

Lees minder

Lunenberg service is al jaren lang klant bij Bedrijfswagen Inbouw Service

Met de herkenbare rode Mercedes Vito bussen trekt Lunenburg er al jaren op uit om de unieke Lunenburg service te verlenen. Lunenburg is een familiebedrijf dat al 40 jaar bekend staat als dé elektrospecialist in de wijde omgeving! Met de herkenbare rode Mercedes Vito bussen verlenen zij de unieke Lunenburg service
Deze bedrijfswagens zijn uitgerust met een speciaal op maat ontworpen inrichting van Aluca welke wij inmiddels al enkele jaren mogen verzorgen. Het gaat hier om een licht grijze betimmering van Aluca met 8 jaar garantie voor een frisse uitstraling de komende jaren..

bekijk meer over VERLICHTING VOOR MEDUCARE HULPVERLENING

Lees minder

Verlichting voor Meducare hulpverlening

Meducare richt zich voornamelijk op beroepseducatie in (protocollaire) eerstehulpverlening. Medicare maakt het verschil in spoedeisende hulpverlening en heeft daarom gekozen voor deze dakset vanwege de strakke vormgeving en de hoge kwaliteit standaard in combinatie met 5 jaar garantie op deze dakset. Deze specifieke set is uitgerust met alley lights, extra flitsers en werkverlichting. Als vaste klant van BIC wensen wij de bereiders veel veilige kilometers toe.

Bekijk meer over de AFLEVERING 5 NIEUWE E-GOLFS VOOR GEMEENTE EINDHOVEN

Lees minder

Aflevering 5 nieuwe e-Golfs voor gemeente Eindhoven

Recent hebben wij deze mooie opdracht voltooid met de aflevering van 5 nieuwe elektrische e-golfs voor de afdeling handhaving van de gemeente Eindhoven. Deze auto's hebben wij voorzien van gemakken zoals: Whelen dakset aangevuld met flitsers in de achterklep voor optimale zichtbaarheid bij calamiteiten. Maglite zaklampen inclusief laadstation gemonteerd in de portieren. Laadruimte voorzien van een lichtgewicht Aluca maatwerkkast, geschikt voor het opbergen van o.a een AED en andere zaken welke van pas komen op locatie bij de werkzaamheden van team handhaving.

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW BUS?

Laat via onderstaande link je gegevens achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

 

Neem contact op